ANKARA / YENİMAHALLE - Batıkent Anaokulu

0 (312) 251 44 83
Uğur Mumcu Mah.1613. Sok. No3 Batıkent Yenimahalle / Ankara
Vizyon
Sürekli gelişen, yenilikçi, sunduğu öğrenme ortamları ve öğrencilerinin nitelikleri ile örnek bir okul öncesi eğitim kurumu olmak.
Misyon
Geleceği şekillendirme sorumluluğunun bilincinde olan donanımlı ekibimiz ve anne babalarla birlikte çocuklarımızı; Ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş, Atatürk ilkelerine bağlı, Kendisini tanıyan, özgüveni gelişmiş, Bilimsel düşünebilen, Yaratıcı, araştırma ve öğrenmeye meraklı, İnsana ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamak üzere sürekli gelişen eğitim ve öğrenme ortamları sunmaktır.
Başarılar
Okulumuz 11.06.2008 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından verilen “Beyaz bayrak” almaya hak kazanmış; Aralık 2010-2012-2014 yıllarında da geçerlilik süresi 2 şer yıl daha uzatılmıştır. Halen Beyaz Bayrak sahibi olan okulumuz ayrıca Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamındadır.Okulum Temiz Belgesini almaya hak kazanmıştır.Stratejik plan çalışmasında ilçe birincisi olmuştur.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
Ulaşım
Özel Aracınızla; İstanbul Yolu, Jandarma Kavşağı’ndan sağa döndükten sonra 2. ışıklardan tekrar sağa dönüp ilk aradan sola döndüğünüzde, Metro Hattını Kullanarak; Ostim durağında inip Uğur Mumcu Mahallesi servisine bindiğinizde ya da Batıkent durağında inip İnönü Mahallesi servisine bindiğinizde, Halk Otobüsünü Kullanarak; 220 ya da 221 Numaralı halk otobüsüne bindiğinizde, Dolmuşla; Sıhhiye- Jandarma dolmuşlarını kullanarak okulumuza ulaşabilirsiniz.
Şehir Merkezi
Okulumuz şehir merkezindedir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda her sabah öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle sabah sporu yapılmaktadır. Ayrıca beden eğitimi, spor, jimnastik derslerimizle çocuklara sporu hayat tarzı haline getirmekte rehberlik edilmektedir.
Okulumuzda STEM, KODLAMA etkinlikleri uygulanmaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda çocuklarımızın yaş ve seviyelerine uygun bir çok proje çalışması yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
eTwinnig Nature's Hope Child Projesi Ulusal ve Uluslar arası olmak üzere 6 Türk 8 Yabancı ortak ile uygulanmaktadır.
Okulumuzda sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlenmektedir.