T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / YENİMAHALLE - Batıkent Anaokulu

NUR KOÇ - MÜDÜR

Nur KOÇ 1975 yılında Manisa´nın Salihli ilçesinde doğdu. Salihli Lisesi fen bölümünden mezun oldu.1996 yılında Gazi Üniniversitesi Çocuk Gelişimi ve eğitimi bölümünü bitirdi.1996 Yılında evlenerek Buse ve Mert adında iki tatlı evladı vardır.

2012 yılında Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans yaptı.Halen İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde eğitimine davam etmektedir.

Çalışma hayatında pek çok başarı üstün başarı ve aylıklı ödüllendirmeler almıştır. Öğretmen Yazıları isimli antoloji kitabı bulunmaktadır. 

İlk olarak1996 yılında Ankara da Hazar İlkokuluna Sınıf Öğretmeni olarak atanmıştır. Daha sonra Erzurum Kız Meslek Lisesinde Çocuk Gelişimi ve Öğretmenliği yapmıştır. Ankarada Afet İnan İlköğretim okulunda Müdür yardımcılığı yapmıştır. 2014 yılında Ayşe Filiz Göğüş Anaokulunda 8 yıl müdürlük yapmıştır. 01.08.2023 tarihinde Ankara Batıkent Anaokulunda Müdür olarak atanmıştır. Halen bu görevini yürütmektedir.